DUFLLA përuron objektin kulturor

26 Shtator, 2021 Admin 0

Në prezencë të kryetarit të Komunës z.Blerim Bexhetit, imamëve Ahmed dhe Emran Hoxha, drejtorëve të institucioneve të ndryshme, kryetarit të unionit artistik, donatorëve, përfaqësuesve të Read More

1 2 3 4
Po Karikohet…