Kontakti

Shoqëria Kulturore Artistike
"DUFLLA" Raçe - Shkup

Adressa:
Rr.1 Nr.105 Raçe,
1060 Shkup, Maqedoni
Tel.:
075 510 007
Web:
www.duflla.org
E-mail:
info@duflla.org

Emri dhe Mbiemri:*
E-mail adresa:*
Telefoni:*
Pse na shkruani?*
Mesazhi:*
Po Karikohet…