Anëtarësohu

Nëse je i/e apasionuar pas artit dhe kulturës, ke talent për këndim, instrumente muzikore, aktrim, vallëzim, humor etj. atëher bëhu edhe ti pjesë e SH.K.A. DUFLLA.
 
Për të aplikuar ju duhet të shkarkoni FLETËAPLIKIMIN që ndodhet në anën e djathtë të webfaqes sonë, të plotësohet dhe të dërgohet në zyrat e SH.K.A. DUFLLA.
 
Kujdes: për fëmijë nën moshën 14 vjeç është e nevojshme pajtueshmëria e prindërve dhe aplikimi të bëhet me prezencë të njërit nga prindërit.
 
Adresa:
Qendra për Kulturë Rashçe
Soqëria Kulturore Artistike DUFLLA
Këshilli Artistik
Rexhep Haxhiu – 071 200 536
 

Po Karikohet…