Shoqata DUFLLA solidarizohet me viktimat e tërmetit në Shqipëri

Shprehim keqardhje për ndodhitë e fundit në Shqipëri, ngushëllimet më të sinqerta për të vdekurit dhe familjet e tyre, si dhe të lënduarit në dridhjet e fundit në Shqipëri.

Shoqata DUFLLA vendos ti ndërpres aktivitetet e nëntorit dhe ti shëndron në aktivitete humanitare duke u munduar që sadopak të ju del në ndihmë vëllezërve tanë Shqipëtar.

Anëtarët e Shoqatës DUFLLA shprehën gatishmërinë për të ndihmuar duke grumbulluar mjete financiare dhe veshëmbathje.

Për të gjithë ata që duan të kontribuojnë në mënyra të ndryshme kemi hapur pikat tona në tri vende:

▪︎Ilaz Xhika – Rashçe
▪︎Kompleksi Çairçanka Shkup
▪︎Düsseldorf – Gjermani

Për më shumë informacione
071 200 536 – Rexhep Haxhiu
072 225 846 – Abdullah Çilafi

Komento

komente

Po Karikohet…