DUFLLA përuron objektin kulturor

26 Shtator, 2021 Admin 44

Në prezencë të kryetarit të Komunës z.Blerim Bexhetit, imamëve Ahmed dhe Emran Hoxha, drejtorëve të institucioneve të ndryshme, kryetarit të unionit artistik, donatorëve, përfaqësuesve të Read More

1 2 3 4
Po Karikohet…