Grupi Folklorik më i kompletuar i Ansamblit DUFLLA 

Në Festivalin ndërkombëtar “Shkupi Folk Fest 2017” që u organizua për herë të parë në komunën e Sarajit, ansambli DUFLLA ishte pjesmarrëse në natën e parë garuese ku u paraqit më një valle artistike, një valle burrimore dhe një këngë burrimore. Festivali kishte karakterin garues dhe në natën e tretë u ndanë edhe çmimet nga juaria profesionale.
Ansambli DUFLLA ishte më i pregaditur në pjesën e folklorit dhe iu nda çmimi “Grupi Folklorik më i kompletuar”.

Vlenë të theksohet se në muajin Maj ansambli DUFLLA ishte pjesmarrëse në 3 festivale, dy prej tyre me karakter garuese dhe ariti që ti përmbledh të dy çmimet më prestigjioze për ne edhe atë çmimin “Pika më autentike” e festivalit folklorik në Kosovë dhe çmimin “Grupi Folklorik më i kompletuar” në Maqedoni theksoi kryetari Ylber Idrizi.

Fshati Raçe dhe në përgjithësi Derveni karakterizohet me burimin e pashtershëm të valleve burimore dhe këngëve tipike dyzërëshe potencoi Ylber Idrizi si profesionist i muzikologjisë dhe njohës i mirë i folklorit Dervenas, andaj edhe puna e palodhshme e të gjithë anëtarëve të ansamblit tonë është shpërblyer dhe do na inkurajon për të vazhduar me punë të palodhshme drejt sukseseve të reja.Komento

komente

9 Trackbacks & Pingbacks

  1. bonanza178
  2. mp3 juice
  3. สล็อตเว็บตรง แตกง่าย
  4. pg slot
  5. buy colt guns
  6. motorsport
  7. filler
  8. omnadren 250
  9. Rocket League hacks

Comments are closed.

Po Karikohet…