Konkurs 2016

Shoqëria Kulturore Artistike “DUFLLA” – Raçe shpall konkurs për pranimin e talentëve të rinj në sferën e kultivimit të traditave dhe kulturës sonë kombëtare të fshatit Raçe.

Konkursi është i hapur për talentët që kanë prirje në:

  • Këndim,
  • Vallëzim,
  • Aktrim,
  • Instrumente popullore (çifteli, sharki, kavall, fyell, def, tupan etj. )

Të drejtë konkurimi kanë nxenesit nga klasa e 4 (katërt) deri në klasën e 9 (nëntë).

Nxënësit e interesuar mund të paraqiten te arsimtari Nuri Hoxha dhe është e patjetërsueshme prezenca e prindit për procedurën e regjistrimit.

 Plotëso aplikim online ose Shkarko fletëaplikimin këtu.

 

Ju mirëpresim!

 

 

 

 

Komento

komente

Po Karikohet…