KONKURS 2017

Shoqëria Kulturore Artistike “DUFLLA” – Raçe shpall konkurs për pranimin e talentëve të rinj në sferën e kultivimit të traditave dhe kulturës sonë kombëtare.

Konkursi është i hapur për talentët që kanë prirje në:

  • Këndim,
  • Vallëzim,
  • Aktrim,
  • Instrumente popullore (çifteli, sharki, kavall, fyell, def, tupan etj. )

 

Të drejtë konkurimi kanë të gjithë të interesuarit duke filluar nga mosha 10 vjeçare.

 

Të interesuarit mund të paraqiten në numrat e telefonit

075 510 007
071 200 536
071 789 765

 

 

 Plotëso aplikim online ose Shkarko fletëaplikimin këtu.

 

Ju mirëpresim!

 

 

 

 

Komento

komente

Po Karikohet…