KONKURS 2017

29 Gusht, 2017 Admin 0

Shoqëria Kulturore Artistike “DUFLLA” – Raçe shpall konkurs për pranimin e talentëve të rinj në sferën e kultivimit të traditave dhe kulturës sonë kombëtare. Konkursi Read More

1 2 3 4
Po Karikohet…