Lajme

U themelua edhe një shoqëri në Shkup

Mbrëmjen e të së premtes në fshatin Raçe me iniciativë të disa dashamirëve të artit e të kulturës është themeluar Shoqëria Kulturore Artistike “DUFLLA”. Fshati Read More

SH.K.A. DUFLLA përkujton viktimat e vërshimeve

Me një minutë heshtje në shenjë respekti për viktimat e fatkeqësisë natyrore në rrethinën e Shkupit dhe në prani të shumë dashamirëve të artit dhe Read More

SH.K.A. DUFLLA pjesëmarrëse në festivalin e Rrushit të Bojanës

Shoqëria Kulturore Artistike DUFLLA do të jetë pjesëmarrëse në festivalin e Rrushit të Bojanës. Ky festival organizohet nga Instituti ZIP në bashkëpunim me komunën e Read More

Konkurs 2016

Shoqëria Kulturore Artistike “DUFLLA” – Raçe shpall konkurs për pranimin e talentëve të rinj në sferën e kultivimit të traditave dhe kulturës sonë kombëtare të Read More

Urime 1 shtatori nxënës

Shoqëria kulturore artistike “DUFLLA” uron nxënësit shqiptarë në mbarë botën, 1 shtatorin – dita e parë në shkollë. Në këtë ditë gëzohen të gjithë nxënësit Read More

Sh.K.A. “DUFLLA” realizoi program kulturor në festivalin e Rrushit të Bojanës

Shoqëria Kulturore Artistike “DUFLLA” dje ishte pjesëmarrëse ne festivalin tradicional të Rrushit në Bojanë. Ky festival mbahet për të dytën herë me radhë dhe përveç Read More

Sh.K.A. “DUFLLA” prezantoi kulturën shqiptare në Bullgari

Shoqëria Kulturore Artistike “DUFLLA” në mënyrë dinjitoze prezantoi kulturë dhe traditën shqiptare në festivalin ndërkombtar “Malesheva këndon dhe vallëzon”. Ky festival që mbahet në Mikrevo Read More

Akademi shkencore për ABC-në shqipe

SHKA “DUFLLA” për nder të ditës së alfabetit dhe 108 vjetorit të Kongresit të Manastirit organizoi Akademi Shkencore me temën “Rethanat shoqërore, kulturore dhe arsimore Read More

SH.K.A. “DUFLLA” festoi 1 vjetorin e themelimit

Duflla është burrim i jetës dhe synonim i të bukurës ndërsa e bukura ndërlidhet me artin. Shoqëria Kulturore Artistike “Duflla” përveq emrit autokton në vete Read More

SHKA “DUFLLA” mer çmimin “Pika më autentike e festivalit” në Deçan

Festivali “Eshkë e ndezur mbi Shkëlzen” që u mbajtë në Deçan me datën 6 e 7 maj, u mbyll me sukses. Festivalit mbahet për nder Read More

Po Karikohet…